Wie we zijn

Loyalty Makers is gefascineerd door het flirtgedrag tussen mensen en merken. We begrijpen als geen ander hoe je een langdurige positieve relatie met de klant in stand houdt.


De drie pijlers van loyaliteit; loyalty marketing, loyalty gifts & loyalty Concepts
Klanten schenken niet zomaar hun loyaliteit aan een merk. Daar moet je hard voor werken.
Wij beschouwen loyaliteitsmarketing als een samenspel van loyaliteitsprogramma’s, relatiegeschenken en de algehele communicatie eromheen. Elke pijler versterkt de rest. Daarom bundelen wij deze drie kerndisciplines tot één full-service loyaliteitsbureau.


We werken met een hecht intern team, versterkt door tientallen externe specialisten uit alle vertakkingen van de (loyaliteits)marketing. Zo ben je verzekerd van een passend antwoord op elke uitdaging
.


Dat is Loyalty Makers.

MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN?

Rob van Hulsbergen Decisionmaker

Rob van Hulsbergen Decisionmaker

Rob is een cijfer wizard met een haviksoog voor kansen. Ziet haarscherp iemands sterke kanten, voordat diegene dat zelf doorheeft. Te herkennen aan zijn uptempo loopje.

ARJAN KOK | STRATEGYMAKER

Arjan Kok | Strategymaker

Arjan weet als geen ander wat klanten loyaal maakt. Een strateeg die in de complexe loyaliteitsmarketing altijd het totaalplaatje overziet. Een creatieve en warme persoonlijkheid.

Mark Dekker | Contactmaker

Mark Dekker | Contactmaker

Marks aanstekelijke enthousiasme en grenzeloze creativiteit maken van hem een veelzijdig talent. Als fietsliefhebber heeft hij vaak het gas erop. En niet alleen op de pedalen.

Marleen Knip | Projectmaker

Marleen Knip | Projectmaker

Marleen is een leergierige projectmanager. Met haar aanstekelijke vrolijkheid een echte teamplayer. Krijgt een extra brede glimlach van chocolade en wijn. In willekeurige volgorde.

Michelle Randeraat Projectmaker

Michelle Randeraat Projectmaker

Michelle is een gedreven projectmanager met oog voor detail. Innemend en ondernemend. Heeft een paard én een eigen bedrijfje in damesoveralls (overall inzetbaar).

Alex Martina | Projectmaker

Alex Martina | Projectmaker

Alex houdt van festivals, koken en wijn. Hij is graag te vinden in onze hoofdstad. Teamplayer, creatief, en een aanstekelijk relaxed karakter.

Maxime Nugteren Projectmaker

Maxime Nugteren Projectmaker

Maxime is van oorsprong Rotterdamse, maar vindt het heerlijk om ook eens uit te waaien tussen de duinen van Texel. Commercieel en vergezeld met een brede glimlach.

Chris Bavinck | Projectmaker

Chris Bavinck | Projectmaker

Chris’ scherpe cijfermatige en technische inzicht maken hem multi-inzetbaar. Stabiele factor in een soms doldwaze omgeving. Drinkt dus veel thee.

Sharelle Henry Projectmaker

Sharelle Henry Projectmaker

Sharelle is na een lange reis door Zuid-Oost Azië neergestreken bij Loyalty Makers. Naast reizen is ze gek op dansen en op Amsterdam. Zeer leergierig en gedreven.

Pip van Dam | Conceptmaker

Pip van Dam | Conceptmaker

Pip is designliefhebber met een vormgeefknop die altijd aan staat. Denkt bij elk idee in één seconde tien stappen verder, maar kan ook weer terug. ‘Mamma’ van Loyalty Makers!

Jasmijn den Hollander Designmaker

Jasmijn den Hollander Designmaker

Jasmijn baant zich graag creatief door het leven. Gek op kleur, en dan met name geel. Houdt zich stevig staande in de dagelijkse hectiek. Doet aan life action role playing. Stille kracht!

Pieter Booij | Designmaker

Pieter Booij | Designmaker

Pieter is iemand die je snel hoort (luidruchtige gitarist) en ziet (beweeglijk type). Hij wordt extra beweeglijk van zijn grootste passie: logo’s en illustraties maken.

Sander Pauw | Designmaker

Sander Pauw | Designmaker

Sander blijft ons verbazen met zijn tekentalent. Het is bijna magisch hoe uit één paar handen zo veel verschillende stijlen kunnen vloeien. Heeft nooit last van trillende handen.

Renate Houtekamer Conceptmaker

Renate Houtekamer Conceptmaker

Renate is een strategische concepter, die snel (soms een beetje té) kan associëren en gewoon zegt wat ze denkt. Altijd met een doel: effectieve, heldere communicatie!

Fabian Tollenaar Softwaremaker

Fabian Tollenaar Softwaremaker

Fabian is de architect van onze digitale platformen. Een digitaal genie met een sterk strategisch instinct. Koersbepalend in werk en privé (fanatiek zeezeiler...).