VanRiet 2B Fit Vitaliteitsprogramma

VanRiet 2B Fit Vitaliteitsprogramma

vr_2b-fit_03
vr_2b-fit_02
vr_2b-fit_01
vr_2b-fit_04

PROJECT
Het creëren van meer medewerkersbetrokkenheid, meer sympathie richting VanRiet als werkgever en een lager ziekteverzuim door het starten van een vitaliteitsprogramma. Zo kunnen gezamenlijk MVO doelstellingen worden bewerkstelligd.

DOELGROEP
Medewerkers binnen de VanRiet Group.

UITDAGING
Een bewustere, gezondere en energiekere levensstijl bewerkstelligen onder medewerkers.

RESULTAAT
VANRIET 2B FIT! Binnen dit parapluthema worden allerlei activiteiten ontplooid. Denk aan MOVE 2B FIT (bewuster bewegen), DRINK 2B FIT (gefilterd water verstrekken en promoten) en HELP 2B FIT (maatschappelijke betrokkenheid verhogen door anderen te helpen). Elke maand wordt het programma uitgebreid en worden medewerkers benoemd tot 2B FIT coach die flink bijdragen aan het succes van het programma. Uiteraard wordt het project van binnenuit goed ondersteund.

En met succes! De betrokkenheid binnen VanRiet is enorm verhoogd, bepaalde zaken zijn bespreekbaar geworden (denk aan verandering in levensstijl, beter omgaan met stress etc), en bovenal loopt het ziekteverzuim aanzienlijk terug.

Een kleine selectie van onze overige opdrachten voor deze klant

VANRIET_Shoes-folder

VanRiet

Folders
vanriet_wielertenue

VanRiet

Wielrentenue
vanriet_friends_and_family_day

VanRiet

Friends & Family day uitingen

Wij denken graag mee over het inzetten van een vitaliteitsprogramma, en hoe je onze creativiteit kan gebruiken voor een ontwerp voor de website. Bel ons:+31 (0)20 – 214 33 00  of mail naar: info@loyaltymakers.com