Projectmanager Loyalty Marketing

VACATURE: PROJECTMANAGER – LOYALTY MARKETING

32 Tot 40 uur per week.

                             

Wie zijn wij?

Werken bij Loyalty Makers is leuk, want we zorgen er samen met onze klanten voor dat er wordt gehouden van hun merk!

 

Dit doen we door de inzet van onze 3 pijlers:

 

  • Loyalty Marketing (loyaliteitsprogramma’s & incentives)
  • Loyalty Concepts (communicatie & design)
  • Loyalty Gifts (premiums & relatiegeschenken)

 

Ons hippe kantoor bevindt zich naast Station Weesp – onder de rook van Amsterdam – en is dus goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto, fiets of benenwagen.

 

De sfeer in ons team wordt vaak geroemd door onze klanten en leveranciers. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn! Dagelijks werken wij aan de mooiste projecten, hebben wij contact met de leukste klanten en leveranciers, en werken wij samen met de beste collega’s. Dit wordt aangevuld met mooie tradities zoals de dagelijkse gezamenlijke lunch (die wil je niet missen!), de jaarlijkse boottocht door de grachten van Amsterdam met relaties, of de legendarische tombola-avonden om met het team het jaar af te sluiten.

 

Op onze website (www.loyaltymakers.com) kun je zien wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en voor wie we dat doen. Nog steeds enthousiast? Lees dan snel of we jou zoeken!

 

Wie zoeken we?

Voor team Loyalty Marketing zijn Alex, Arjan en Chris op zoek naar een collega projectmanager voor 32 tot 40 uur per week. Als teamlid denk je mee over de meest creatieve loyaliteitsconcepten. Je bent betrokken bij brainstormsessies, offertetrajecten en aanbestedingen. Je bereidt presentaties voor en gaat soms met je sales-collega’s mee op pad. Je volgt trends en ontwikkelingen in de branche en denkt mee over doorontwikkelingen van ons digitale loyaliteitsplatform en onze app. Vóór, tijdens en ná de implementatie van loyaliteitsprogramma’s ben je het directe aanspreekpunt voor een groeiend aantal klanten en leveranciers.

 

Bij Loyalty Makers is het nooit saai. Dat is ontzettend leuk, als je in staat bent om overzicht en structuur te bewaren en in de hectiek je deadlines te bewaken. Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau heb je echt nodig bij deze baan, evenals gezonde interesse in – en (werk)ervaring met Loyalty, Marketing, CRM of ICT. Daarnaast zijn we blij met iemand die commercieel kan denken en technisch inzicht heeft. (Wees gerust; programmeren laten we over aan de techneuten, maar je bent wel in staat om mee te sparren over mogelijke nieuwe features.) En last but not least: jij hebt net zoveel interesse in je collega’s als zij dat hebben in jou!

 

Interesse?

Een dagje meedraaien? Een vrijblijvend gesprek? Of gewoon solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV naar solliciteren@loyaltymakers.com t.a.v. Rob van Hulsbergen.