Premiumlijn chocolade verpakking

Premiumlijn chocolade verpakking

De-notenbeurs-dozen
DNB Chocolade dozen

PROJECT
De NotenbBeurs biedt prachtige producten aan. En prachtige producten verdienen een passende verpakking. Loyalty Makers werd ingeschakeld om de chocolade, noten en zuidvruchten van de NotenBeurs eens goed te verwennen met een chique uitstraling.

DOELGROEP
Inkopers van noten, in het bijzonder de exclusieve noot- en kaasspeciaalzaken. Zowel bestaande als nieuwe klanten.

UITDAGING
Niet zomaar een plastickje, maar een professioneel ogende verpakkingslijn met ambachtelijke uitstraling voor de producten van de Notenbeurs. Dat is waar we mee aan de slag gingen. Het doel van dit project was een verpakkingslijn te ontwikkelen die zo mooi is dat winkeliers deze als presentatiemateriaal willen gebruiken. Hierbij gebruikten we illustraties in een handgetekende stijl waar het water je van in de mond loopt.

RESULTAAT
Enthousiaste klanten! Zij gebruiken de verpakkingslijn namelijk daadwerkelijk in hun eigen winkel – doel bereikt. Maar niet alleen de klanten van de NotenBeurs waren tevreden. Met deze verpakkingslijn vergrootte de NotenBeurs ook haar eigen imago én haar omzet.

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE OVERIGE OPDRACHTEN VOOR DEZE KLANT

DNB-sjaal-en-muts

De NotenBeurs

Sjaal & muts
DNB-beursstand

De NotenBeurs

Poster voor beursstand
DNB-Bidon

De NotenBeurs

Bidon

Wij zetten graag onze creativiteit en passie in voor al jouw communicatie-uitingen waar jouw doelgroep blij van wordt. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com