WB24 B2C Privilege- en Voordeelprogramma

wb_huisstijl-website
wb24_webshop

PROJECT
Heerlijk, zo’n woonboot. Maar je hebt er wel de nodige zorgen bij. WOONBOOT 24 maakt het leven van de woonboot-eigenaren een stuk gemakkelijker, met diensten zoals pechhulp, privileges, voordelen en de inzet van gespecialiseerde partners. Loyalty Makers ontfermde zich over de marketing van WB24. Doel: vergaande marketingautomatisering om de doelgroep blijvend te activeren. Hiertoe richtten wij het online WB24 platform en voordeelprogramma in, waarmee woonboot-eigenaren makkelijk en snel de dienstverlener vinden die ze zoeken.

 

DOELGROEP
12.000 woonboot- en watervillabewoners in heel Nederland.

 

UITDAGING
Wanneer je service nodig hebt voor je woonboot, wil je graag snel geholpen worden. Het doel van WB24 is om dit zoekproces snel en eenvoudig te maken. Om de woonbooteigenaren in contact te brengen met de meest geschikte externe dienstverleners, hanteren we een reviewsysteem. De zoekresultaten worden automatisch aangepast aan reviewscores.

 

RESULTAAT
De WB24-website en het voordeelprogramma zijn gebouwd binnen ons eigen iLoyalty platform, bestaande uit CMS-, abonnements-, review- en partneractivatiemodule. Woonbooteigenaren kunnen online een passend abonnement afsluiten om van de voordelen te profiteren. Van pechhulp tot snel offertes aanvragen bij servicepartners.

 

Marketing automation
Ook achter de schermen bij WB24 zelf is het werk aanzienlijk gestroomlijnd. Het iLoyalty systeem automatiseert het gehele lidmaatschaps- en facturatieproces. Alle transacties zijn naadloos gekoppeld aan het gebruikte boekhoudsysteem en automatische incasso. Een geautomatiseerd communicatieprogramma attendeert gebruikers automatisch individueel op zaken die voor hen relevant zijn. WB24 verschijnt zo aanzienlijk vaker in het blikveld van gebruikers, allemaal dankzij marketing automation.

 

De Nederlandse woonbootbewoner ligt er een stuk relaxter bij.

Wij denken graag mee over het inzetten van een privilege- en voordeelprogramma, en hoe je onze creativiteit kan gebruiken voor een ontwerp voor de website. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com