Loyalty Makers Demo Iloyalty platform

LM_iLoyalty_webplatform
LM_iLoyalty_webplatform2

LOYALTY MARKETING: Vraag uw demo login aan!
Het klinkt zo eenvoudig, een loyaliteitsprogramma. Maar zonder een solide en laagdrempelige basis zullen weinig klanten erin stappen. Ons iLoyalty® platform voorziet in alle bouwstenen van een succesvol loyaliteitsprogramma. Van een gebruiksvriendelijke online giftshop tot vergaande marketingautomatisering om de doelgroep keer op keer op precies het juiste moment te raken.

 

Vraag een demo aan

Benieuwd hoe ons iLoyalty® platform helpt je merk of bedrijf aantrekkelijker dan ooit te maken voor de klant? Ontdekken hoe een spaarprogramma stimuleert tot meer herhaalaankopen, mond-tot-mond reclame en klanttevredenheid? Vraag dan een demo aan en test zelf het iLoyalty® platform voor jouw online spaarprogramma.

 

SAAS platform

iLoyalty® is ons toonaangevende SAAS platform. Het is de motor achter al onze succesvolle online loyaliteitsprogramma’s. Wij nemen het moeilijke werk uit handen. Het spaarprogramma wordt volledig door Loyalty Makers opgezet, ontwikkeld en beheerd. Uiteraard aangepast aan jouw wensen. Je stelt zelf de gewenste modules samen om het loyaliteitsprogramma geheel af te stemmen op jouw bedrijf en doelgroep. Dankzij de communicatiemodules biedt iLoyalty® volop mogelijkheden om je doelgroep op individueel niveau steeds weer te prikkelen met pakkende boodschappen en promoties. Loyalty Makers helpt je deze marketingflank zo slim mogelijk in te richten.

 

Aanvullende diensten

Loyalty Makers ontfermt zich daarnaast over complete productfulfilment van het programma. Ook over de aanvullende diensten (zoals workshops, incentives, uitstapjes, trainingen), inclusief productselectie, verzending, service en garantie hoef je je geen zorgen te maken.

 

Klik hier voor een vrijblijvende demonstratie van iLoyalty. Maak kennis met het platform dat jouw klanten keer op keer laat terugkomen.

Wij denken graag mee over het inzetten van een Iloyalty Platform, en hoe je onze creativiteit kan gebruiken voor het ontwerp voor dit platform. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com