Manager – iBrandstore & iLoyalty

PROJECTMANAGER ILOYALTY- EN BRANDSTORES (JUNIOR)

 

Looptijd t/m donderdag 15-03-2019

Wie zijn wij?

Werken bij Loyalty Makers is leuk, want we zorgen er samen met onze klanten voor dat er wordt gehouden van hun merk!

 

Dit doen we door de inzet van onze 3 pijlers:

 

  • Loyalty Marketing (loyaliteitsprogramma’s & incentives)
  • Loyalty Concepts (communicatie & design)
  • Loyalty Gifts (premiums & relatiegeschenken)

 

Ons hippe kantoor bevindt zich naast Station Weesp – onder de rook van Amsterdam – en is dus goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto, fiets of benenwagen.

 

De sfeer in ons team wordt vaak geroemd door onze klanten en leveranciers. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn! Dagelijks werken wij aan de mooiste projecten, hebben wij contact met de leukste klanten en leveranciers, en werken wij samen met de beste collega’s. Dit wordt aangevuld met mooie tradities zoals de dagelijkse gezamenlijke lunch (die wil je niet missen!), de jaarlijkse boottocht door de grachten van Amsterdam met relaties, of de legendarische tombola-avonden om met het team het jaar af te sluiten.

 

Op onze website kun je zien wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en voor wie we dat doen. Nog steeds enthousiast? Lees dan snel of we jou zoeken!

 

Wie zoeken we?

Loyalty Makers groeit hard, we kunnen wel wat extra mankracht gebruiken! Daarom zijn we op zoek naar een Manager iBrandstore en iLoyalty voor 40 uur per week.

 

Onze iBrandstore is een op maat gemaakte webshopomgeving met branded promotieartikelen, POS-materialen, drukwerk en andere B2B gerelateerde items.

 

Onze iLoyalty shop wordt ingezet voor succesvolle programma’s, om loyaliteit te creëren bij klanten. Deze shops kunnen worden gevuld met A-merkartikelen, belevenissen, workshops/trainingen, incentives, etc.

 

Als Projectmanager iLoyalty- en Brandstores (Junior) ga je op zoek naar nieuwe items en incentives om onze shops (zowel Loyaltyprogramma’s als Brandstores) te vullen en vernieuwen. Hiervoor heb je contact met (nieuwe) leveranciers en verzorg je de voorstellen en offertes richting de klant. Je maakt afspraken met leveranciers en ondersteunt waar nodig de project- en accountmanagers in het directe contact met de klanten. Verder heb je contact met shopgebruikers/bestellers die vragen hebben over een bestelling, het bestelproces, aflevertraject en/of product/incentive gerelateerde zaken.

 

Elk programma wordt op maat gemaakt en vraagt zo zijn eigen benadering. Sterk in plannen en structuur bewaken in de dagelijkse hectiek is een must! Daarnaast zijn we blij met iemand die commercieel kan denken, beschikt over (minimaal) MBO werk- en denkniveau en een creatieve geest.

 

Wil je solliciteren op deze vacature, stuur dan je motivatie en je cv vóór vrijdag 7 december naar:  solliciteren@loyaltymakers.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob van Hulsbergen (06 – 558 00 555). Reacties zonder goede CV en motivatiebrief zullen wij niet in behandeling nemen.