LoyaltyMakers XXL Badlaken

LoyaltyMakers XXL Badlaken

LM-summergift-2016
LM-badlaken-Close-up
LM-box
LM-ansichtkaart

PROJECT
Wij zouden Loyalty Makers niet zijn als we onze klanten ook dit jaar niet weer eens goed zouden verrassen met een leuke gift. Maar waarom zouden we dat net als iedereen aan het einde van het jaar doen? Juist, dat deden we daarom ook niet. Dit jaar zetten wij onze klanten in het zonnetje met een zomerse verrassing.

DOELGROEP
Trouwe klanten van Loyalty Makers.

UITDAGING
We wilden een summergift bedenken die de aandacht trok, echt nuttig was, én paste binnen het thema vakantie. Ja, we maken het onszelf niet makkelijk.

RESULTAAT
Wij kwamen met het enige echte XXL Loyalty Makers badlaken! Geheel met eigentijds motief en in botanische stijl. Hierbij ontwikkelden we een bijpassende verpakking: een schuifdoos vermomd als reiskoffer voorzien van reisstickers met elk een knipoog naar Loyalty Makers. Op de koffer stond een reislabel getekend waarop de naam van de ontvanger met de hand werd geschreven. En om het nog persoonlijker te maken bevatte de koffer een ansichtkaart met daarop een handgeschreven persoonlijke boodschap. Of dit project geslaagd was? Als we afgaan op de vakantiefoto’s van onze klanten… zeker weten!

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE ANDERE INSPIRATIEMAKERS

LM-Koekjes-1

Loyalty Makers

Koekblik
LM-Mokjes-2

Loyalty Makers

Kleine koffiemok
LM-Chocolade-1

Loyalty Makers

Custom wikkel Tony Chocolonely chocolade

Wij zetten graag onze creativiteit en passie in voor al jouw communicatie-uitingen waar jouw doelgroep blij van wordt. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com