Loyaltygifts; premiums & relatiegeschenken

Mensen houden van bedrijven die een extraatje geven – vooral als er een strik omheen zit. Pakkende premiumacties en relatiegeschenken kunnen je merk onvergetelijk maken. Een goede gift is meer dan een glanzend speeltje. Pas wanneer elke vezel van een relatiegeschenk of give-away jouw merk uitademt, wordt deze memorabel. De productliefhebbers van Loyalty Makers duiken daarom altijd eerst in de vraag wat een merk een merk maakt. Zo komen we steeds weer tot gifts die je merk tastbaar maken. Letterlijk.

RELATIEGESCHENKEN & GIFTS MET EEN IDEE Een geschenk waar over na is gedacht

Als het aan ons ligt, wordt elke gift gemaakt alsof je klant vandaag jarig is.

Wanneer je een cadeautje geeft aan iemand die al overladen wordt met geschenken, dan wil je immers opvallen. Echt iets bijzonders geven. Oftewel: een relatiegeschenk waarover is nagedacht.

Eerst het idee. Dan de verpakking.
Bij de ontwikkeling van een relatiegeschenk begint Loyalty Makers altijd met een conceptidee. We willen je klant verblijden met een verrassende insteek, die toch helemaal thuis is binnen je merk.

Daarom bijten we ons eerst vast in je merk, wensen en doelgroep. Zo komen we tot een relatiegeschenk met een sterke boodschap, zowel in tekst als beeld.

Oog voor elk detail
Doordat we al de nodige jaren meedraaien in de ontwikkeling van relatiegeschenken en gifts, kennen we het belang van details. We zijn thuis in de wereld van productiemethoden- en materialen en weten wat wel en niet kan. Elk product wordt geheel uitgedacht in uitstraling, vorm en functie. Van de temperatuur van het materiaal tot het strikje om de doos.
Desgewenst realiseren we het gehele productietraject. Jij bepaalt waar, wanneer en in welke hoeveelheid je het relatiegeschenk geleverd wilt hebben. Regelen wij de rest.

WERKWIJZE RELATIEGESCHENKEN & GIFTS De weg van aanvraag naar tastbaar product

Leuk! Je laat een relatiegeschenk of give-away ontwikkelen bij Loyalty Makers. Hoe ziet die weg van aanvraag naar tastbaar product eruit?

Je eigen projectmanager
We houden van duidelijkheid. Daarom krijg je een eigen projectmanager bij Loyalty Makers die de voortgang van het traject aanstuurt. Hoewel er bij productontwikkeling altijd veel partijen en disciplines komen kijken, houdt dit de lijnen voor jou kort en overzichtelijk.

Ons wijdvertakte netwerk in binnen- en buitenland stelt ons in staat hoogwaardige productie tegen een scherpe prijs aan te bieden. We kennen en respecteren de relevante wet- en regelgeving en zien erop toe dat onze partners die naleven. Zo kun je erop vertrouwen dat je relatiegeschenk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Profiteer van onze creatieve medespelers
Wat Loyalty Makers zo gezellig maakt, is dat er veel creatieve disciplines in ons bureau samenkomen. En daar pluk jij als klant de vruchten van.

We zijn geen plat productiehuis, maar staan middenin de reclamewereld. Je vindt bij ons alle diensten die je helpen om een relatiegeschenk of give-away zo succesvol mogelijk in te zetten. Van loyaliteitsprogramma’s tot design. Van datatools tot event marketing.

Een kamer vol knappe knoppen denkt voortdurend mee – en vooruit.

KWALITEITSCONTROLE Consistente kwaliteit

Heb je als kind wel eens een chocolade-ei gehad waarin het cadeautje ontbrak? We hopen van niet. Er is weinig zo frustrerend als inconsistente kwaliteit.

Zo maken we kwaliteit voorspelbaar
Elk exemplaar van je bedrijfsgeschenk of give-away fungeert als uithangbord voor je merk. Ze moeten dus allemaal goed zijn vervaardigd – tot op de laatste aan toe. Een kapotte pen met jouw bedrijfslogo erop doet je merk geen goed.

Daarom voeren we rigoureuze controles uit tijdens alle stadia van het productieproces. Zo houden we continu grip op de outputkwaliteit.

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming controleren we niet alleen op productkwaliteit, maar ook op arbeidsomstandigheden. We zien bij productiepartners toe op goede beloningen, prettige werkomstandigheden en uitsluiting van kinderarbeid en gedwongen arbeid.

TRENDS & SOURCING Wat vindt de hedendaagse klant leuk?

Een goede gift of relatiegeschenk doet bij de klant de ogen openen en de mondhoeken stijgen. Het is essentieel te weten wat de consument van vandaag leuk vindt en – belangrijker nog – hoe dat morgen is. Daarom houden we ons voortdurend bezig met trends.

Alle trends in het vizier
Loyalty Makers houdt nauwlettend in de gaten wat consumenten en productfabrikanten bezighoudt. Dat is geen vervelend werk, want we zijn dol op mooie producten. We reizen de hele wereld over naar internationale sales promotion beurzen en toonaangevende productfabrikanten. Zo gaat er geen trend aan ons voorbij.

Hoe weet je of een trend doorbreekt? Om hier vroegtijdig antwoord op te geven, kijken we steeds vaker in het brein van de consument. Door gebruik te maken van neuromarketing-onderzoekstechnieken zijn we in staat betrouwbaar vast te stellen of een productconcept zal aanslaan.

Wereldwijd leveranciersnetwerk
Met veel zorg stellen wij ons wereldwijde leveranciersnetwerk samen. Loyalty Makers werkt samen met grote en kleine partijen die onze passie voor mooie memorabele producten delen. Als opdrachtgever profiteer je van extra flexibele en efficiënte productiemogelijkheden.

WEBTOOLS, IT & FULFILMENT MET DE BRANDSTORE Hét modulaire online platform

Wil je orde aanbrengen in de coördinatie en verspreiding van je give-aways, point-of-sale materialen, drukwerk, facilitaire items en andere producten? De Brandstore van Loyalty Makers is een modulair SaaS platform om dit eenvoudig en overzichtelijk te doen.

Brandstore brengt overzicht
Wanneer je merk veel verschillende gifts, verkoopmaterialen en drukwerk gebruikt voor verdere verspreiding naar de klant, ontaardt dit gemakkelijk in een logistieke wirwar. De Brandstore is een modulair online platform dat overzicht brengt in al deze merkmaterialen, geheel in jouw huisstijl.

De Brandstore kan worden ingezet voor voorraadbeheer, inkoopadvies, logistieke afhandeling en helpdesk. Het wordt veel ingezet voor intern gebruik bij medewerkers, afdelingen en vestigingen, maar ook extern richting dealers en/of consumenten. Het platform is flexibel en vormt zich eenvoudig naar je bestaande afspraken met toeleveranciers.

Modulair uitbreidbaar
Je neemt de Brandstore af op licentiebasis. Het laat zich modulair uitbreiden met onder meer betaaldiensten, spaarpuntensystemen, vouchers en kassakoppelingsmodules. Deze interactieve uitbreidingen maakt het platform breder inzetbaar in je marketing en relatiemanagement.

Loyalty Makers is meer dan de leverancier van de Brandstore-technologie. We helpen je het platform zo efficiënt mogelijk te gebruiken maximaal te benutten voor de vergroting van je merkloyaliteit. We adviseren, rapporteren en coördineren het platform zodat je continu inzicht behoudt in je loyalty-inventaris. Nooit meer hoeven je medewerkers een kast door te spitten op zoek naar een specifiek relatiegeschenk. De Brandstore maakt alles helder.

CUSTOM GIFTS Een geheel nieuw productconcept

Een bestaand relatiegeschenk laten maken, voorzien van je merkidentiteit? Of een geheel nieuw productconcept ontwikkelen dat nog nooit eerder ter wereld het levenslicht gezien heeft? Bij Loyalty Makers kan je alle kanten op.

Een custom gift, geheel toegesneden op je merk
Wanneer je een custom gift laat ontwikkelen bij Loyalty Makers, kunnen wij het gehele traject uitvoeren van concept tot tastbaar product.

Samen met de klant geven we gestalte aan het productidee. Creatief, memorabel – en wereldwijd uniek. Eerlijk waar; we vinden het nog altijd een magisch moment wanneer we een custom gift voor de eerste keer met onze eigen handen kunnen vasthouden.

Het creatieteam van Loyalty Makers ontfermt zich over de designmatige aspecten van de productie en de bewaking van de merkidentiteit. Hun creatieve visie zorgt ervoor dat een gift schreeuwt om aangeraakt te worden.

DUURZAME PRODUCTIE Verzekerd van verantwoord geproduceerde producten

Wanneer je promotionele artikelen levert is het niet altijd makkelijk om groen te zijn. Dat maakt het voor ons des te belangrijker alles op alles te zetten om onze bedrijfsprocessen zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Loyalty Makers Code Of Conduct
We hebben een eigen Code Of Conduct ontwikkeld omtrent de werkprocessen van onze productiepartners en onszelf. Goede beloningen, prettige werkomstandigheden en uitsluiting van kinderarbeid en gedwongen arbeid. We zien streng toe op de naleving hiervan door factory audits en self assessments.

Jij moet als opdrachtgever kunnen vertrouwen op een partner die Corporate Social Responsibility bovenaan de agenda heeft staan. Certificeringen, factory audits, onze Code Of Conduct en bijvoorbeeld SA8000 kwalificaties zijn belangrijke instrumenten om je te verzekeren van verantwoord geproduceerde producten. Loyalty Makers heeft hiertoe een compleet handboek met richtlijnen opgesteld. Wij werken alleen samen met partners die zich hieraan committeren.

Productie met respect voor onze planeet
We streven naar productie die minimaal belastend is voor onze planeet. Zo maken we steeds vaker gebruik van gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen.

We houden van onze planeet en dat willen we blijven doen. Bij het ontwikkelen van een give-away wijzen wij de klant waar mogelijk op kansen voor groenere productie. Zowel in de voorstellen die we uitwerken, als de fabrieken die we benaderen of de producten die we ontwikkelen.

We vinden dat alle beetjes helpen. Duurzaamheid staat in elke stap voorop. Van het hergebruiken van verpakkingen tot het stimuleren van openbaar vervoer en elektrisch rijden van onze medewerkers.

TOTALE ONTZORGING Professionele en stipte afwikkeling na de productie

Productie klaar! Wat nu?
Loyalty Makers klopt zichzelf nog niet op de schouder nadat het laatste product van de band rolt. Door onze logistieke partners kunnen we je een professionele en stipte afwikkeling bieden na de productie. We regelen dat ze op de juiste tijd op de juiste plaats aankomen. Desgewenst komen we het zelf bij je doelgroep thuisbrengen.

Personalisatie van gift-communicatie
Ook de verdere personalisatie van het relatiegeschenk met gesegmenteerd point-of-sale materiaal en drukwerk is mogelijk. Logistiek zorgen wij ervoor dat de juiste boodschap bij de juiste persoon terechtkomt.

Ons creatieteam werpt bovendien graag een esthetisch oog op de omringende communicatie om er een memorabel geheel van te maken. Wil je van te voren onderzoeken of een gift aanslaat bij je doelgroep? Middels beproefde neuromarketing-onderzoekstechnieken als Eye Tracking en EEG (hersenactiviteit) kunnen we vooraf analyseren welk productalternatief de doelgroep het meest aanspreekt.

CASES LOYALTY GIFTS

TROTS OP ONZE KLANTEN!