Lasaulec B2B Iloyalty Spaarprogramma

Lasaulec B2B Iloyalty Spaarprogramma

lasaulec_webshop
lasaulec_webshop2

PROJECT
Het stimuleren en helpen van het bestellen via het digitale bestelsysteem door het toekennen van punten die verzilverd kunnen worden in een aparte aan Lausalec gekoppelde omgeving.

DOELGROEP
De B2B klanten zijnde garagehouders of industriële klanten van Lausalec.

UITDAGING
Het inrichten, operationeel houden van een langlopend B2B spaarprogramma met toepasselijke geschenken van veelal A-merken.

REALISATIE
De inzet van het iLoyalty platform waar via een Single Sign On automatich ingelogd wordt en er een wisselwerking is tussen het webbestelsysteem van Lasaulec en door de outsourcing neemt LoayltyMakers alles uit handen en wordt het complete productfulfilment van het programma inclusief selectie en de verzending van geschenken verzorgd.

RESULTAAT
Trouwe klanten die middels het spaarprogramma gestimuleerd worden om herhalingsaankopen te doen of gericht gebruik te maken van aanbiedingen. Het mechanisme zorgt dat klanten ware ambassadeurs worden van de Lausalec dienstverlening.

Wij denken graag mee over een B2B Iloyalty Spaarprogramma waar jij en jouw doelgroep blij van wordt. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com