Junior projectmanager – Loyalty Gifts

JUNIOR PROJECTMANAGER – LOYALTY GIFTS

36 tot 40 uur per week

 

Wie zijn wij?

 

Werken bij Loyalty Makers is leuk, want we zorgen er samen met onze klanten voor dat er wordt gehouden van hun merk!

 

Dit doen we door de inzet van onze 3 pijlers:
– Loyalty Marketing (loyaliteitsprogramma’s & incentives)
– Loyalty Concepts (communicatie & design)
– Loyalty Gifts (premiums & relatiegeschenken)

 

Ons hippe kantoor bevindt zich naast Station Weesp – onder de rook van Amsterdam – en is dus goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto, fiets of benenwagen. De sfeer in ons team wordt vaak geroemd door onze klanten en leveranciers. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn! Dagelijks werken wij aan de mooiste projecten, hebben wij contact met de leukste klanten en leveranciers, en werken wij samen met de beste collega’s. Dit wordt aangevuld met mooie tradities zoals de dagelijkse gezamenlijke lunch (die wil je niet missen!), de jaarlijkse boottocht door de grachten van Amsterdam met relaties, of de legendarische tombola-avonden om met het team het jaar af te sluiten.

 

Nog steeds enthousiast? Lees dan snel of we jou zoeken!

 

Wie zoeken we?
Loyalty Makers groeit hard, we kunnen wel wat extra mankracht gebruiken! Voor ons team Gifts zijn we op zoek naar een spontane en creatieve projectmanager, voor 36 tot 40 uur per week.

 

Team Gifts is gespecialiseerd in pakkende premiumacties en relatiegeschenken. Bij de ontwikkeling van een relatiegeschenk begint Loyalty Makers altijd met een conceptidee. We willen de klant verblijden met een verrassende insteek voor een geschenk welke past bij hun organisatie/merk. Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van het hele traject: van concept tot tastbaar product. Proactief maar ook op verzoek en in samenwerking met de relatie bedenk je concepten en stel je diensten, producten, acties en campagnes op het gebied van relatiegeschenken voor. Je ondersteunt het creatieve ontwerp, de product-ontwikkeling en de gehele operationele uitvoering. We houden van duidelijkheid. Daarom krijg je als projectmanager bij Loyalty Makers je eigen accounts waarvoor je de gehele voortgang van het traject aanstuurt. Je bewaakt onder andere het budget van jouw projecten en verzorgt de communicatie met zowel de klanten als de leveranciers. Hoewel er bij productontwikkeling altijd veel partijen en disciplines komen kijken, houdt dit de lijnen voor jou kort en overzichtelijk. Sterk in plannen en structuur bewaken in de dagelijkse hectiek is hierbij een must! Daarnaast zijn we blij met iemand die commercieel kan denken, beschikt over HBO werk- en denkniveau en een creatieve geest.

 

Wil je solliciteren op deze vacature, stuur dan je motivatie en je cv vóór vrijdag 17 augustus 2018 naar: solliciteren@loyaltymakers.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob van Hulsbergen (06 – 558 00 555). Reacties zonder goed CV en motivatiebrief zullen wij niet in behandeling nemen.