Gazelle Brandstore

Gazelle Brandstore

PROJECT
Loyalty Makers ontfermt zich over de verspreiding van branded producten onder Gazelle-dealers. Zo kan Gazelle zich focussen op hun core business.

DOELGROEP
Dealers van Gazelle producten. Elke dealer werkt volop met branded materiaal zoals drukwerk, promotieartikelen en andere point of sale communicatie.

UITDAGING
Het overnemen van de productie, fulfilment en distributie van alle grafische, promotionele, overige POS materialen – en ja, zelfs de (werk)kleding. Kortom, het gehele plaatje. Onze uitdaging is om al deze materialen gemakkelijk en gestroomlijnd voor de dealers toegankelijk te maken.

RESULTAAT
Loyalty Makes richtte een online platform in, gebaseerd op het zelf eigen ontwikkelde iBrandstore (software)systeem. Dankzij de koppeling met het Gazelle dealerportal kunnen dealers met enkele muisklikken de artikelen bestellen die zij nodig hebben. De bestellingen worden via een geautomatiseerd proces uitgeleverd.

Creatieve invulling, productie en backoffice
Naast het geautomatiseerde proces van de verkoop en distributie van producten, verzorgt Loyalty Makers ook de creatieve invulling, de productie en de backoffice. Gazelle hoeft zich niet langer zorgen te maken om voorraadbeheer en productiecycli. Dit bespaart een hoop tijd en geld en verlegt hun focus naar hun core business.

Maandelijks rapporteert Loyalty Makers over de ontwikkelingen en geven wij advies over de iBrandstore invulling.

De iBrandstore is een succes. Na een soepele binnenlandse introductie is het Gazelle iBrandstore concept internationaal uitgerold.

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE OVERIGE OPDRACHTEN VOOR DEZE KLANT

Gazelle-kleding-1

Gazelle

Textiel
Gazelle-partytent-1

Gazelle

Partytent
Gazelle-weckpot-1

Gazelle

Droppot

We willen je graag vertellen hoe je een brandstore kan inzetten en denken graag met je mee over de invulling daarvan met (custom) loyalty gifts, premiums of relatiegeschenken. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com