Floating Amsterdam Brand Identity

Floating Amsterdam Brand Identity

FADAM logo
FADAM huisstijl
FADAM briefpapier

PROJECT
De merklancering van een nieuwe rederij in Amsterdam: Floating Amsterdam. Hoe zorgen we ervoor dat de vormgeving van Floating Amsterdam niet wegzinkt tussen alle andere Amsterdamse boten?

DOELGROEP
Toeristen, dagjesmensen en hotels in Amsterdam. Iedereen die in Amsterdam is en zin heeft om een uurtje te varen in een luxe sloep (+ hapje/dranken) over de prachtige Amsterdamse grachten.

UITDAGING
Het creëren van een concept dat in staat is Floating Amsterdam te onderscheiden van de rest. De klant wilde een frisse, stoere en stijlvolle identiteit welke moest worden doorvertaald in alle communicatie naar buiten. Van bedrijfsnaam tot aan het advies over de RAL kleur van de sloep en bestickering.

RESULTAAT
Geslaagd! Letterlijk met (beach)vlag en wimpel varen de sloepen van Floating Amsterdam door de grachten van onze hoofdstad. De zichtbaarheid van de luxe sloepen en het verspreiden van onze flyers droegen nu al bij aan een succesvol eerste vaarseizoen (2017).

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE OVERIGE OPDRACHTEN VOOR DEZE KLANT

FADAM-tickets-1

Floating Amsterdam

Vaartickets
FADAM-boot-1

Floating Amsterdam

Bestickering sloep
FADAM-flyers-1

Floating Amsterdam

Flyers

Wij zetten graag onze creativiteit en passie in voor al jouw communicatie-uitingen waar jouw doelgroep blij van wordt. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com