AUV B2B Iloyalty Platform

AUV B2B Iloyalty Platform

auv_webshop
auv_webshop2

PROJECT
AUV levert een breed assortiment (medische) attributen, diensten en advies aan dierenartsen. Zo kan de arts zich bezighouden met het helpen van dieren, zonder hun hoofd te breken over randzaken. Loyalty Makers ontwikkelde een loyaliteitsplatform voor AUV. Dierenartsen kunnen hier hun loyaliteitspunten verzilveren voor (advies)diensten.

DOELGROEP
Dierenartsen en dierenartspraktijken en Nederland en België.

UITDAGING
AUV wil dierenartsen een overzichtelijk platform bieden waar ze gemakkelijk en snel relevante diensten kunnen vinden. Het aanbod in deze is veranderlijk, dus AUV wil zelf van dag tot dag direct aan de knoppen kunnen draaien.

RESULTAAT
Het AUV platform! Dierenartsen kunnen hier gemakkelijk en flexibel producten, diensten en advies aanschaffen. Dit iLoyalty systeem biedt AUV volop mogelijkheden om zelf het aanbod te veranderen, met de doelgroep te communiceren en zo de gebruikersloyaliteit te verhogen.

Door producten of diensten af te nemen, spaart de dierenarts punten. Deze worden na aankoop automatisch toegekend, waarna ze inwisselbaar zijn op ditzelfde platform. Om het gebruik zo laagdrempelig mogelijk te maken, hebben de dierenartsen gemakkelijk automatisch toegang middels Single Sign On.

De samenwerking tussen AUV en Loyalty Makers gaat nog verder. Wij zijn ook de aanbieder van de Marketing (communicatie)diensten die geboden kunnen worden aan de AUV klanten.

Kortom, dierenartsen houden meer tijd over om te doen waar het echt om draait: het helpen van dieren. Het loyaliteitsplatform verschaft AUV een toppositie in het leveranciersnetwerk van dierenartsen.

Wij denken graag mee over een xxx waar jij en jouw doelgroep blij van wordt. Bel ons: + 31 (0)20 – 214 33 00 of mail naar: info@loyaltymakers.com