Afstudeerstage

AFSTUDEERSTAGE

Wie zijn wij?

Werken bij Loyalty Makers is leuk, want we zorgen er samen met onze klanten voor dat er wordt gehouden van hun merk!

 

Dit doen we door de inzet van onze 3 pijlers:

 

  • Loyalty Marketing (loyaliteitsprogramma’s & incentives)
  • Loyalty Concepts (communicatie & design)
  • Loyalty Gifts (premiums & relatiegeschenken)

 

Ons hippe kantoor bevindt zich naast Station Weesp – onder de rook van Amsterdam – en is dus goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto, fiets of benenwagen.

 

De sfeer in ons team wordt vaak geroemd door onze klanten en leveranciers. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn! Dagelijks werken wij aan de mooiste projecten, hebben wij contact met de leukste klanten en leveranciers, en werken wij samen met de beste collega’s. Dit wordt aangevuld met mooie tradities zoals de dagelijkse gezamenlijke lunch (die wil je niet missen!), de jaarlijkse boottocht door de grachten van Amsterdam met relaties, of de legendarische tombola-avonden om met het team het jaar af te sluiten.

 

Op onze website (www.loyaltymakers.com) kun je zien wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en voor wie we dat doen. Nog steeds enthousiast? Lees dan snel of we jou zoeken!

 

Wie zoeken we?

Voor alle teams zijn wij op zoek naar een HBO afstudeerstagiaire voor 32 tot 40 uur per week. Dit betekent dus dat we plek hebben voor drie stagiaires, een voor loyaliteitsprogramma’s & incentives, een voor communicatie & design, een voor premiums & relatiegeschenken.

 

Naast afstuderen bieden we je de mogelijkheid om mee te draaien in het team en de fijne kneepjes van het vak te leren onder begeleiding van je collega’s. We verwachten van jou dat je in staat bent om zelfstandig te werken en om overzicht en structuur te behouden.

 

Ben jij dus op zoek naar een afstudeerstage in de richting Marketing, Communicatie, Vormgeving, ICT of soortgelijk, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Interesse?

Een dagje meedraaien? Een vrijblijvend gesprek? Of gewoon solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV naar solliciteren@loyaltymakers.com t.a.v. Rob van Hulsbergen.